Batavus

Batavus Fietsen

Al meer dan een eeuw klopt het hart van Batavus voor fietsen. Batavus is een van de grootste fietsfabrikanten in Nederland, en ontwikkelt en produceert fietsen van topkwaliteit voor een uiteenlopend, internationaal publiek.

Fietsen met oog voor innovatie

Batavus’ liefde voor fietsen gaat ver. Ze loopt door in de constante ontwikkeling van praktische technische innovaties, die jouw fiets steeds veiliger en comfortabeler maken.

Een voorbeeld van de ontwikkelingen zijn de Aerflow-componenten. Zowel qua stijl als qua veiligheid baanbrekend. Met het Aerflow-voor- en achterlicht val je bijvoorbeeld nóg beter op in het donker, omdat de lichten ook van opzij zichtbaar zijn.
Fietsen met oog voor de toekomst

Batavus denkt bij de ontwikkeling en de productie van zijn fietsen ook aan morgen. Zo hebben ze oog voor het milieu met een ecologisch en uniek lakprocedé. Batavus gebruikt lakken op waterbasis en in de lakkerij is ook een waterzuiveringsinstallatie.

Fietsen met oog voor design

De fiets die uiteindelijk jouw hart steelt, zit niet alleen technisch goed in elkaar. Hij ziet er ook goed uit. Daarom laten alle Batavus-fietsen zich opmerken met hun vooruitstrevende, vlotte design. Van trendy tot klassiek, stoer tot stijlvol, en functioneel tot sportief.

Wat de look van je Batavus-fiets ook is, zijn kwaliteit hoeft nooit onder te doen voor zijn uitstraling. Dat verzekeren de eersteklasmaterialen en –onderdelen. Van de kleinste kinderfietsen tot de meest vernieuwende e-bikes: hun montage is altijd hoogstaand.

Fietsen met oog voor … jou

Ga je straks op zoek naar de Batavus die bij jou past? Dan doe je dat dicht bij huis én met de beste omkadering. Kom langs de winkel en laat je overtuigen door onze deskundige uitleg en een testrit!