Gazelle Fietsen

Licht fietsen

Of het nu in de stad is of juist tijdens lange toertochten, licht fietsen maakt elke rit comfortabeler. Daarom maakt Gazelle lichte fietsen. Niet alleen qua gewicht, maar ook qua rijbeleving, door toepassing van lichtgewicht onderdelen en slimme innovaties. Hierdoor zijn onze elektrische fietsen tot 10% lichter dan vergelijkbare modellen van andere merken!

Slim design

Gazelle verrast met een breed assortiment aan modellen, prijsklassen en kleuren en overtuigt door design en styling. Met onze slimme oplossingen, zoals fraai geïntegreerde kabels en verlichting, winnen onze innovatieve fietsen regelmatig prijzen. Deze bekroonde innovaties ziet u op veel van onze modellen terug.

Robuuste kwaliteit

Om zorgeloos te blijven fietsen, geeft Gazelle op alle frames en niet-verende voorvorken maar liefst 10 jaar garantie. Op verende voorvorken is dat vijf jaar en op andere onderdelen twee jaar. De lak op een Gazelle is onverwoestbaar en iedere kleur is keihard en krasbestendig. Voor jouw veiligheid hebben veel van onze fietsen automatische verlichting en een kwaliteitsslot. Alle frames en onderdelen worden uitvoerig getest in ons testlaboratorium. De duurzaamheid van een Gazelle betaalt zich terug in lage onderhoudskosten en een hoge inruilwaarde.